m.honvedfc.hu
Budapest Honvéd Online főoldal

Budapest Honvéd Online

aktuális híreink

Jegyinformációk

A DVTK és az MTK elleni mérkőzésre

2017-09-25 14:15:00

Csapatunk a hétvégi fordulóban a DVTK otthonában lép pályára, a február 16-i mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve elővételben az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégpénztárában is lehet belépőt venni.

Ettől az évtől kezdve változik az elővételes jegyértékesítés helyszíne: mostantól a Bozsik Stadion helyett az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégpénztárában lehet előre megváltani a belépőket, így klubunk a DVTK elleni mérkőzésre is ott árusítja a jegyeket. A vásárláshoz ezúttal – mivel a mérkőzés normál biztonsági besorolású – nincs szükség regisztrációra, a belépők elővételben 1500, a helyszínen 1800 forintba kerülnek, a vendégszektor befogadóképessége 1766 fő.

A DVTK elleni mérkőzés mellett klubunk már a február 23-i, Gyirmóton sorra kerülő Budapest Honvéd–MTK Budapest találkozóra is árusítja a belépőket, amelyek egységesen 1000 forintba kerülnek.


Az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégpénztárának nyitvatartása a héten:

2019. február 15., péntek: 16–19


A hazai mérkőzésekre az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor, és mivel az MTK pályáján kevesebb pénztár van, mint a Bozsik Stadionban, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy interneten keresztül, vagy elővételben váltsák meg a belépőket, így elkerülhető a sorban állás a stadionnál.

A mérkőzésekre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes árú belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni.

Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy a jogszabállyal összhangban a jövőben csak a kiemelt, vagy fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéseken lesz kötelezettség a névre szóló jegyértékesítés. A határozata után a Budapest Honvéd vezetősége is tárgyalt a döntésről, majd klubunk úgy döntött, hogy – szinkronban a szövetség döntésével – a jövőben a hazai találkozók közül csak a kiemelt kockázatú mérkőzésekre való jegyvásárlás esetén lesz szükség a személyi azonosításra alkalmas igazolványra, illetve online vásárlásnál a klubkártyára. A normál kockázatú találkozókra pedig anonim módon árusít belépőket a Honvéd az internetes és a személyes jegyvásárlás esetén is, s ilyenkor az internetes vásárlásnál nem szükséges a klubkártya.


Az Új Hidekuti Nándor Stadion szektorbeosztása:

Jegyárak 2018–2019:

Diák, nyugdíjas: 800 ft (csak a Kispest és a Családi szektorokba váltható)

Kispest (B1-B3), Családi (A1–A2, A8–A9) szektorok: 1690 Ft (online vásárlás esetén: 1590 ft)

Kiemelt (A3–A7, B4–B9) szektorok: 2490 Ft (online: 2390 ft)

A vendégszurkolók a V1 szektorba 2490, a V2–V4 szektorokba 1690 forintért válthatnak belépőt

Semleges szektor: A4

VIP: 5000 ft (online: 4900 ft)

Gyermekjegy: 10 éves kor alatt, a Kispest, Családi, Kiemelt szektorokba váltható: 0 ft

Online jegyvásárlás klubkártyával: meccsjegy.mlsz.hu

Skybox bérlés: 

12 fős skybox ellátás nélkül: 100 000 ft/mérkőzés

12 fős skybox, 4 db VIP parkolóval és korlátlan catering szolgáltatással és italcsomaggal: 250 000 ft/mérkőzés

Jelentkezés: marketing@bhfc.hu

 

30965 alkalommal olvasva.