m.honvedfc.hu
Budapest Honvéd Online főoldal

Budapest Honvéd Online

aktuális híreink

Jegyinformációk

Az Újpest és a Soroksár elleni mérkőzésekre

2017-09-25 14:15:00

Noha a csapat még csak a Soroksár elleni Magyar Kupa-elődöntő első felvonására készül – a találkozóra április 17-én, szerdán 18:00 órától kerül sor –, a visszavágóval kapcsolatban is van már hírünk. Klubunk pénteken árusította elővételben a jegyeket az április 24-én, 15:00 órától esedékes találkozóra, amelyre el is fogyott az összes, a vendégszurkolók rendelkezésére bocsátott belépő!

A kupaelődöntő első mérkőzésére a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyet vásárolni, míg az Új Hidegkuti Nándor Stadion pénztárai, a szokott módon, három órával a kezdés előtt nyitnak, esetünkben szerdán 15:00 órától.

Ami pedig a hétvégi Újpest elleni találkozót (április 20., szombat 17:00) illeti, a mérkőzésre április 18-án, csütörtökön 16–19 óra között lehet elővételben jegyeket váltani, a megszokott helyen az MTK stadionjának Sport utcai vendégpénztárában. A találkozó kiemelt biztonsági besorolású, ezért csak klubkártyával, vagy személyi azonosításra alkalmas igazolvánnyal lehet jegyet venni. A belépők elővételben 900 forintba kerülnek, s kérjük szurkolóinkat, hogy előre váltsák meg a jegyeket, a kedvezmény csak ebben az esetben érvényes.


Az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégpénztárának nyitvatartása

Április 18., csütörtök: 16–19

A Sport utcai elővételes pénztárban az Újpest elleni mérkőzésre lehet jegyet vásárolni.
A hazai mérkőzésekre az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor, és mivel az MTK pályáján kevesebb pénztár van, mint a Bozsik Stadionban, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy interneten keresztül, vagy elővételben váltsák meg a belépőket, így elkerülhető a sorban állás a stadionnál.

A mérkőzésekre a mecsjegy.mlsz.hu weboldalon online is tudnak kedvezményes árú belépőket váltani. Ez esetben a jegyeket egy nyomtató segítségével előre kinyomtathatják, vagy az okostelefon képernyőjén megnyithatják azt, így már a stadionban nem kell sorban állni a pénztáraknál, csak a beléptető kapuknál szükséges a jegyen található vonalkódot (vagy kinyomtatva, vagy a telefon képernyőjén megjelenítve) beolvastatni.

Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy a jogszabállyal összhangban a jövőben csak a kiemelt, vagy fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéseken lesz kötelezettség a névre szóló jegyértékesítés. A határozata után a Budapest Honvéd vezetősége is tárgyalt a döntésről, majd klubunk úgy döntött, hogy – szinkronban a szövetség döntésével – a jövőben a hazai találkozók közül csak a kiemelt kockázatú mérkőzésekre való jegyvásárlás esetén lesz szükség a személyi azonosításra alkalmas igazolványra, illetve online vásárlásnál a klubkártyára. A normál kockázatú találkozókra pedig anonim módon árusít belépőket a Honvéd az internetes és a személyes jegyvásárlás esetén is, s ilyenkor az internetes vásárlásnál nem szükséges a klubkártya.


Az Új Hidekuti Nándor Stadion szektorbeosztása:

Jegyárak 2018–2019:

Diák, nyugdíjas: 800 ft (csak a Kispest és a Családi szektorokba váltható)

Kispest (B1-B3), Családi (A1–A2, A8–A9) szektorok: 1690 Ft (online vásárlás esetén: 1590 ft)

Kiemelt (A3–A7, B4–B9) szektorok: 2490 Ft (online: 2390 ft)

V1–V4 szektor: 1690 ft

Semleges szektor: A4

VIP: 5000 ft (online: 4900 ft)

Gyermekjegy: 10 éves kor alatt, a Kispest, Családi, Kiemelt szektorokba váltható: 0 ft

Online jegyvásárlás klubkártyával: meccsjegy.mlsz.hu

Skybox bérlés: 

12 fős skybox ellátás nélkül: 100 000 ft/mérkőzés

12 fős skybox, 4 db VIP parkolóval és korlátlan catering szolgáltatással és italcsomaggal: 250 000 ft/mérkőzés

Jelentkezés: marketing@bhfc.hu

 

32125 alkalommal olvasva.