m.honvedfc.hu
Budapest Honvéd Online főoldal

Budapest Honvéd Online

aktuális híreink

Baráti dupla

Májer Milán és Banó-Szabó Bence is betalált a Tiszaújváros kapujába

2018-12-07 10:12:00

Az ebédidőben rendezett Termálfürdő FC Tiszaújváros– Budapest Honvéd FC Magyar Kupa-meccset a gólnélküli első félidő után a Honvéd nyerte 4–0-ra. Májer Milán a kispadon kezdte a meccset, majd a 71. percben az első gólunkat szerző Tischler Patrik helyére állt be. A fiatal támadó jól futballozott, tőle indult a harmadik gólt megelőző akció, majd a 89. percben ő is betalált.

„Már az első félidőben is látszott az erőfölényünk, de azért a hazaiak is eljutottak néhányszor a kapunkig – kezdte boldogan csatár. – A második félidőben a csapat nagyobb motivációval, nagyobb akarattal jött ki a pályára, ennek gyorsan meglett az eredménye. Tischler Patriknak már az első félidőben is volt helyzete, a második félidőben szép mozdulattal talált a kapuba. A gól után nyugodtabban futballoztunk, sorra vezettük a támadásokat és újabb gólokat szereztünk. Végül megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk.”

Májer Milán számára eddig csak egyszer, a Jászberény–Honvéd kupameccsen adatott meg, hogy barátjával Banó-Szabó Bencével egy időben legyen a pályán, Tiszaújvárosban most újra együtt rohamozták az ellenfél kapuját, ráadásul mindketten gólt is szereztek.

„Örülök Tischler Patrik góljának, szorítottam neki, hogy újra betaláljon a kapuba. Külön öröm számomra, hogy a barátommal Banó-Szabó Bencével, még ha csak 20 percet is, de együtt voltunk a pályán, ráadásul mind a ketten gólt tudtunk szerezni. Nagyon boldog vagyok, hogy tétmeccsen gólt rúgtam az első csapatban, eddig ez csak felkészülési meccseken sikerült”– tette hozzá Májer Milán. 

573 alkalommal olvasva.