m.honvedfc.hu
Budapest Honvéd Online főoldal

Budapest Honvéd Online

aktuális híreink

Közös érdek a biztonság

Az a cél, hogy mindenki jól érezze magát a mérkőzéseken

2018-12-10 16:07:00

„Várunk minden szurkolót, honvédost és újpestit is a szombati labdarúgó-mérkőzésre, hiszen mi tudjuk, a szurkoló elengedhetetlen része a futballnak, mert ugyanolyan fontos, mint a kapufa, a szögletzászló, vagy akár maga a játékos. Az elmúlt években olyan feszültség jellemezte az újpesti klub mérkőzéseinek környezetét, amely sajnálatos, senki számára nem várt eseményeket eredményezett Székesfehérváron, illetve az elmúlt fordulóban a Szusza Ferenc Stadionban.

Célunk, hogy az Új Hidegkuti Nándor Stadionban megrendezésre kerülő Honvéd–Újpest mérkőzésen minden szurkoló jól és biztonságban érezze magát. Intézkedni fogunk annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő olyan helyzet, melyben feszültségben lévő felek egymást provokálhatnák, vagy bántalmazhatnák, és ezek a cselekmények tönkretegyék ezt a remek sporteseményt.

Kérjük a kedves szurkolókat, mind a kispestieket, mind az újpestieket, hogy kerüljenek minden provokatív cselekményt, és működjenek együtt a mérkőzést biztosító személyzettel. A beléptetést és a mérkőzés alatt történő lelátói eseményeket mobil és telepített kamerákkal fogjuk rögzíteni. Megértésüket köszönjük! A kamerával történő rögzítés védi a szurkolókat és a biztonsági személyzetet.

Jó szórakozást kívánunk!"


Honvéd FC

Tóth Csaba, biztonsági vezető

521 alkalommal olvasva.