m.honvedfc.hu
Budapest Honvéd Online főoldal

Budapest Honvéd Online

aktuális híreink

Edzésben az NB III-as csapat

Pisont István együttese is elkezdte a tréningeket

2019-01-11 12:35:00

Noha az NB III-as szezon csak március 3-án folytatódik, január második hetében a Pisont István vezette NB III-as együttes is elkezdte a felkészülést.

„Az első hét a ráhangolódásról szól, ekkor napi egy edzéssel készülünk, és utána növekszik majd a terhelés – kezdte Pisont István, aki tizennyolc fős kerettel kezdte el a munkát, míg hét játékos edz jelenleg a felnőttcsapattal, aki kora alapján pályára léphet majd tavasszal az NB III-ban is. – Az ősszel szereplő keretből Király Ákos távozott, illetve Karcagi Csaba abbahagyta, a többiekre továbbra is számíthatunk. Az első felkészülési mérkőzésünket január 23-án játsszuk, kezdetben alacsonyabb osztályú, majd az NB III-as csapatok ellen lépünk pályára, a tervek szerint szerda-szombat ritmusban, összesen nyolc edzőmeccset játszunk majd. Ennek megfelelően állítjuk össze az edzésprogramot is, a cél, hogy a szezon kezdetére tökéletes állapotba kerüljön a csapat.”

A szakvezető hozzátette, remek körülmények között készülhetnek az új utánpótlásközpontban, ami látszik a játékon is, nagyobb tempóban, pontosabban lehet futballozni a jobb minőségű pályákon, és a játékosok is örülnek a modern környezetnek – szóval minden adott a jó felkészüléshez.

556 alkalommal olvasva.