m.honvedfc.hu
Budapest Honvéd Online főoldal

Budapest Honvéd Online

aktuális híreink

Budapest Honvéd-MFA–Taksony SE

A győzelem reményében lép pályára Pisont István együttese

2019-04-14 15:51:00

Noha az előző fordulóban elszenvedte első vereségét a Budapest Honvéd-MFA NB III-as csapata, az együttes továbbra is az ötödik helyen áll, s ezúttal a kilencedik Taksony ellen szeretne újra pontokat szerezni. Szeptemberben idegenben is a mieink nyertek, szóval reméljük, a gárda ezúttal sem marad sikerélmény nélkül – a 16:00 órakor kezdődő találkozóról folyamatosan frissülő cikkünkben számolunk be.


1. perc: elkezdődött a mérkőzés, az első félidőt a vendégek kezdték. 

7. perc: az elmúlt percekben a Taksony térfelén tartottuk a labdát, de az utolsó passzokba rendszerint hiba csúszott. 

11. perc: Simó végzett el egy szabadrúgást a félpályáról, beadását Májer mellel Tischlernek készítette le lövésre, aki 16 méterről, méterekkel a kapu fölé bombázott.

15.perc: Balogh adta be jobb szélről a labdát, amit Dino ellenfélhez fejelt a tizenhatoson belül, de a visszafutó Bence kivágta Szilágyi elől a labdát. 

19. perc: a Taksony térfelének közepéről végezhettünk el szabadrúgást, miután Nagyot feltartották. Beglarishvili lőtte el, a labda pont a kapus előtt pattan le, így megnehezítve a védést.

24. perc: egy nagy bedobást követően Májer a levegőben sarokkal tette tovább Tischlernek a labdát, aki 12 méterről fejesével a jobb kapufát találta el. 

27.perc: Szemán kapott sárga lapot, miután a térfelük közepén Bencébe beleszállt. 

28. perc: a szabadrúgást Májer végezte el, a beadását szögletre fejelték.

30. perc: Beglarishvili lágy beadását Májer tette középre Tischlernek. Tischler visszakészítette Beglarishvilinek, aki 14 méterről az előtte álló védőbe bombázott. 

32. perc: Balogh kapott egy jó labdát a jobb szélen, majd indult meg a kapu irányába, de Simó útját állta és szögletre tisztázott. A szöglet veszélytelen volt. 

34. perc: visszarántásért Bence kapott sárga lapot. 

37. perc: Simó a jobb szélen, közel a tizenhatosunkhoz lerántotta Baloghot, amiért sárga lapot kapott. A szabadrúgás veszélytelen volt. 

41. perc: Pisont hosszú indításából alakulhatott volna ki helyzet, de Horváth nem érte el a labdát.

43.perc: Horváth bedobása után Pisont került helyzetbe. Kissé kiszorított helyzetből próbálkozhatott, és a lövése messze elkerülte a kaput. 

44. perc: Reznek adott be középre, jobb szélről. Beadása Győrit találta meg, aki 13 méterről centikkel a bal kapufa mellé lőtt. 

45. perc: a játékvezető lefújta az első játékrészt. 


46. perc: elkezdődött a második félidő, ezt a játékrészt a mieink kezdték. A félidőben kettőt is cseréltünk, Májer és Beglarishvili helyére állt be Darabont és Musa.

48. perc: Balogh vitte volna el a labdát, de Bence szépen megállította  a tizenhatos előterében.

52. perc: Reznek a leshatáron indította Baloghot, aki egyedül bevihette a tizenhatoson belülre a labdát, majd tizenkét méterről a tehetetlen Berla mellet félmagasan a kapuba lőtt. 0–1

55.perc: újra Reznek indított, ezúttal Győrit választotta a bal szélen, aki egy csel után a tizenhatoson belülről csúnyán fölé bombázott.

57. perc: Galambos állt be Győri helyére.

58. perc: Darabont adott be jobb szélről, a labdát Musa fejelte volna át Tischlernek, de a visszaérkező Hesz szögletre mentett. 

61. perc: Sárossy nagy bedobását követően kisebb zűrzavar alakult ki a tizenhatosunkon belül. Reznek elé került a labda, aki tizenöt méterről próbálkozhatott, de lövése elakadt a társában, így les miatt kifelé jár a szabadrúgás. 

65. perc: Balogh megint a leshatárról indulva kapott egy labdát, amivel egészen a tizenhatosig futott, majd visszagurított lövésre Szilágyinak, aki egy csel után Pisontba bombázott.

67. perc: egy lerántás után, szemben a kapuval tizenhét méterről végezhetett szabadrúgást Szilágyi. A sorfal mellett eltekerve, a bal kapufát is érintve lőtte be a labdát a hálóba. 0–2

73. perc: Novák állt be Simó helyére.

74. perc: Király kapott sárga lapot, Bene buktatásáért. 

78. perc: Novák indult volna meg két védő közt a labdával, de  a tizenhatos előterében Meiszter szerelni tudta.

80. perc: Novák szöktette Nagyot, majd a tizenhatoson belül Nagy visszahúzós cselt csinált, ami után Parázs buktatta őt, de a játékvezető sípja néma maradt.

83. perc: Galambos bal szélről érkező beadását Berla könnyedén lehúzta.

85. perc: Balogh indult meg egyedül a három védő ellen, majd miután bevárta Szilágyit, indította őt, de Darabont szépen szerelni tudott.

88. perc: Molnár állt be Balogh helyére. 

90. perc: Szilágyi indította Galambost, aki egy cselt követően már a tizenhatosunkon belül volt, de a visszaérkező Pisont szögletre tudott menteni. 

92. perc: Hamar kapott sárga lapot a labda sípszó utáni elrúgásáért. 

94. perc: a játékvezető lefújta a mérkőzést.

Pisont  István: – Egy nagyon szervezett csapat ellen játszottunk. Nehezen tudtuk feltörni a védekezésük, az első félidőben is csak egy kapufáig jutottunk. Nagyon kapkodva futballoztunk, ezért nem tudtunk helyzeteket kialakítani. Összességében a Taksony megérdemelten nyert, hiszen többet tettek a győzelemért.


NB III, Közép csoport, 23. forduló

Budapest Honvéd-MFA–Taksony SE 0–2 (0–0)

Csepel, 150 néző

Vezette: Kulcsár Katalin (Molnár I., Török K.)

Gólszerző: Balogh (52.), Szilágyi (67.)

Honvéd: Berla – Beglarishvili (Musa, a szünetben), Horváth R., Király O., Simó (Novák, 73.), Pisont P., Májer (Darabont, a szünetben), Dino, Nagy B., Bence, Tischler

Vezetőedző: Pisont István

Taksony: Iváncsics – Meiszter, Hesz, Parázs, Bene, Szilágyi, Győri (Galambos, 57.), Szemán, Balogh A. (Molnár M., 88.), Reznek, Sárossy

Vezetőedző: Szabados Tamás


A mérkőzésről készült képeket ITT lehet megtekinteni.

1038 alkalommal olvasva.