m.honvedfc.hu
Budapest Honvéd Online főoldal

Budapest Honvéd Online

aktuális híreink

Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!

Aranyérmes lett a Honvéd-MFA U16-os együttese

2019-05-24 10:12:00

A korosztályos bajnokság 26. fordulójában a BudapestHonvéd-MFA együttese az Illés Akadémia-Haladás csapatát fogadta.

A találkozó első félidejében nem esett gól, de a második félidő ilyen tekintetben kárpótolt bennünket. Először ugyan Bunevácz talált a Honvéd kapujába, de Szabó Bence egyenlített (1–1), aztán a Honvéd a 68. percben tovább növelte előnyét Németh Dániel góljával (2–1). A 82. percben Pekár is betalált a vendégek hálójába, majd az utolsó percekben Németh Dani megszerezte második találatát a mérkőzésen, ezzel beállítva a 4–1-es végeredményt. A Honvéd–MFA U16-os csapata így 63 ponttal vezeti a tabellát, 14 ponttal a második MTK, előtt, ami azt jelenti, hogy az utolsó két forduló eredményétől függetlenül a 2018–2019-es idény U16-os bajnoka a Honvéd-MFA.

Szép volt, srácok! Gratulálunk!


U16-OS BAJNOKSÁG, 26. FORDULÓ
Budapest Honvéd MFA–Illés Akadémia-Haladás 4–1 (0–0)
Honvéd-MFA Utánpótlásközpont
Vezette: 
Barta Norbert István (Gargya, Kiss R.)
Gólszerző: Szabó B. (58.), Németh (68., 87.), Pekár (82.) ill. Bunevácz (52.)
Honvéd: 
Salka – Varga G., Pekár, Zsigmond, Benczenleitner – Kárász (Kovács V., 56.), Nyitrai (Szabó B., 56.), Bartha (Hajas, 74.), – Kozma (Páll Zs., 68.), Benkő, Kerezsi (Németh D., a szünetben)

Vezetőedző: Nagy Mihály

Nagy Mihály: – Kiválóan kezdtünk, szépen játszottunk, de eredmény nélkül, mert minden helyzetet elrontottunk, ráadásul az ellenfelünknek is volt lehetősége. A második félidőben az ellenfelünk szerzett vezetést egy elég komoly hibából, de ezután, főleg a cseréknek köszönhetően, kiváló teljesítménnyel döntöttük el a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel biztossá vált a bajnoki cím, amihez minden játékosnak, edzőnek, segítőnek gratulálok. ugyanakkor még nincs vége és az utolsó két fordulóban is a hírnevünknek megfelelően, magas szinten kell teljesítenünk.

351 alkalommal olvasva.